Franske Vindage 2019

1. & 2. marts 2019 Pressen, København V
Køb billet

Billetsalget slutter:

02.03.2019 kl. 17:30

Vinhandlere og importører skænker op i Pressen på Rådhuspladsen i København 1. & 2. marts 2019 - du kan smage mere end 200 vine

Franske Vindage kan du smage dig igennem hele Frankrig fra nord til syd og fra øst til vest, når en række af landets førende vinhandlere og importører står klar med det bedste de har fra Frankrig og en masse historier fra vinmark og -kælder. Måske står vinbonden også på standen, så han/hun selv kan fortælle om vinen og tankerne bag. 

Frankrig er førende i kvalitetsvine, og producenterne bestræber sig hele tiden på at gøre det bedre, så kvaliteten højnes. Det gælder både for de meget dyre vine, men også for vine i det mere prisvenlige niveau, som de fleste nok går efter, når der skal købes vin til hverdags-mad. På Franske Vindage kan du smage det hele, så du ved, hvad du skal gå efter – både til hverdag, men sandelig også til fest. Der bliver rig mulighed for at smage bobler fra Champagne, hvidvin fra både nord og syd, lette rødvine til de kødløse dage og kraftbomber, når det er tid til den røde bøf.

Når du ankommer, får du et smageprogram med alle udstillerne og deres vine listet samt et flot vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at ’nulstille’ smagsløgene mellem de mange vine.

Der vil også i år være mulighed for at tilmelde sig en række spændende Masterclasses, som vil blive løbende publiceret de næste måneder.

Følgende vinhandlere og importører kan du bl.a. møde på messen: Amfora Vin, Barrique Vin, Champagne Guru, Coop, Franske Specialiteter, Genereux, Goosmann Vin, Holte Vinlager, Pernod Ricard, Savencia Fromage & Diary Nordics, Salling Group, Victoria vine, Vinslottet, Vintage Champagne / Champagnekælderen, Wineandbarrels, Winedrop (listen opdateres løbende).


Fredag 1. marts kl. 17.30 - 20.00 

Lørdag 2. marts kl. 14.00 - 16.30

Lørdag 2. marts kl. 17.30 - 20.00

PRESSEN, JP/Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1785 København V.

Priser fra 250 kr. ekskl. billetgebyr

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.