Whisky og Rom Festival 2018

26. & 27. oktober 2018 Pressen, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Kom og smag på mere end 150 rom og whiskyer UDSOLGT!

Whisky & Rom Festival

Til oktober åbnes dørene igen for en Whisky og Rom Festival i hjertet af København. Her kan man møde en række af Danmarks dygtigste importører af kvalitets whisky og rom. De vil skænke af deres gode dråber og der vil være mange gratis smagsprøver. Mere eksklusive smagsprøver kan købes til yderst fordelagtige priser.

Pressen i JP/Politikens Hus danner rammen om to stemningsfyldte dage med masser af smagsprøver og gode historier. I Pressen er der højt til loftet, plads til begejstring, og så ligger det centralt på Rådhuspladsen, med god mulighed for offentlig transport.

Festivalen i København arrangeres af Whisky.dk og Ekstra Bladet Vin. Det anbefales, at købe billet til 'Whisky og Rom Festival 2018' i forsalg, da nogle af sessionerne forventes udsolgt. Sidste år var festivalen udsolgt en måned før den løb af stablen.

Mange udstillere har indtil videre meldt deres ankomst, og listen opdateres løbende. Følgende kan man blandt andet møde: Interbrands Wines & Spirits, Braunstein, Conaxess, Diageo, Drinkworld, Sprit & Co, Hans Just, Whisky.dk, Juuls, Altia, Just Drinks, Mosgaard Whisky, Pernod Ricard flere følger.


Fredag 26. oktober kl. 17.00 - 20.00 (UDSOLGT)

Lørdag 27. oktober kl. 13.00 - 16.00 (UDSOLGT) og kl. 17.00 - 20.00 (UDSOLGT)

PRESSEN, JP/Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V.

Priser fra 270 kr. ekskl. billetgebyr 

Billetprisen inkluderer entré til smagningen, et eksklusivt smageglas (værdi 50 kr.), samt Whisky & Rom Magasinet med stort Irsk whiskey tema (værdi 70 kr.)