Franske Vindage 2018

23. & 24. februar 2018 Pressen, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Vinhandlere og importører skænker op i Pressen på Rådhuspladsen i København 23. og 24. februar 2018

En række af landets bedste vinhandlere og importører af franske vine under temaet Franske Vindage har fundet de gode flasker frem og vil stå klar til at fortælle om de spændende vine fra hele Frankrig. Frankrig er fortsat et af de lande i verden, hvor der produceres mest vin, og fredag/lørdag i februar får du mulighed for at smage vine fra så forskellige egne som Champagne i nord til Languedoc/Roussillon i syd. 

Verdens dyreste topvine kommer stadig fra Frankrig, som vi mere end noget andet land forbinder med udsøgte vine. Sandheden er, at fransk vin er meget mere - fra Bordeauxs slotsaftapninger til franskmændenes egen daglige vin. Fransk vin er også læskende og ligetil landvin til hverdagsmad, og fransk vin er saft og kraft til herreretter til konkurrencedygtige priser.

I år er der som noget helt nyt et helt afsnit på messen dedikeret til champagne. Her vil man som gæst få mulighed for at smage en række forskellige champagner fra flere forskellige huse.

Når du ankommer, får du et smageprogram med samtlige vinhandlere og deres vine listet samt et flot Spiegelau vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at ’nulstille’ smagsløgene mellem de mange vine. Det vil også være muligt at købe små lækre franske anretninger til yderst rimelige priser.

Der vil også i år være mulighed for at tilmelde sig en række spændende Champagne Masterclasses. De forskellige Masterclasses vil løbende blive publiceret de næste måneder.

Følgende vinhandlere og importører kan du møde på messen: Amfora Vin, Barrique Vin, Chapagne Guru, Château Gourran / GOURRAN.dk, Coop, Dansk Supermarked, Elite Vin, Esprit du Vin, Genereux, Gobi Vin / Vin i kassevis, Goosmann Vin, Holte Vinlager, Inducon SPIEGELAU, Kjær & Sommerfeldt, Le bon Goût, Philipson Wine, Savencia Nordics / Saint Agur, Vinhuset Les Cépages, Vintagechampagne, Wineandbarrels, Østjysk Vinforsyning / Vinoble, Victoria Vine, Det franske Vinkort & Le Gourmand (listen opdateres løbende). 

Fredag 23. februar kl. 14.00 - 16.30 

Fredag 23. februar kl. 17.30 - 20.00 - UDSOLGT!

Lørdag 24. februar kl. 14.00 - 16.30

Lørdag 24. februar kl. 17.30 - 20.00

PRESSEN, JP/Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1785 København V.

Priser fra 220 kr. ekskl. billetgebyr

Studierabat fredag 23. februar kl. 14.00-16.30 – kun 100 kr. Adgang med billet købt med studierabat, kræver fremvisning af gyldigt studiekort i indgangen.

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.