Masterclass: Ribera del Duero

15.september 2017 Salen, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Kom til Masterclass og smag vine fra et af Spaniens mest anerkendte områder, Ribera del Duero. Prisen er inklusiv adgang til en af de to sessioner på Spansk Vinfestival fredag.

Ribera del Duero ligger stort set midt mellem Madrid og den nordlige kyst i Spanien. Her bliver området gennemskåret af floden Duero. Klimaet er kontinentalt, men de højtbeliggende vinmarker betyder, at modningssæsonen er kort sammenlignet med andre områder i Spanien. Det er tinto del país-druen (lokal variant af tempranillo) der dominerer, og i modsætning til i Rioja er der ikke her tradition for at blande druerne, selv om nogle få i de senere år er begyndt at blande en smule cabernet sauvignon, merlot og malbec i vinene.

Området er i dag anerkendt som et af Spaniens bedste og vigtigste vinområder. Det har især vinhuse som Vega Sicilia og Pingus vist, og netop vinene fra disse huse er i dag blandt verdens mest anerkendte vine.

På denne unikke Masterclass vil der være mulighed for at få en introduktion til det spændende område. Thomas Rydberg, forfatter til bogen Spansk Vin vil gennemføre smagningen. Der vil blive mulighed for at smage 7-8 forskellige vine både i den unge joven stil, men også i crianza og reserva stilen.

Der er kun få pladser, så det er med at være hurtig med sin tilmelding. Vær opmærksom på at billetprisen inkluderer adgang til Spansk Vinfestival.


Fredag 15. september kl. 16.30-17.30

JP/Politikens Hus, Salen, Vestergade 28-30, 1785 København V (Rundt om hjørnet fra Pressen hvor selve vinfestivalen afholdes)

Pris 250 kr. ekskl. billetgebyr. Billetten giver også adgang til Spansk Vinfestival fredag 15. september i tidsrummet kl. 14.00-16.30 eller kl. 17.30-20.00.