Spansk Vinfestival 2017

15. & 16. september 2017 Pressen, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Du kan smage mere end 200 vine

Spanien er uden tvivl et af de vinlande i verdenen, hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at møde en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smage deres spanske vine. Vine som kommer lige fra det nordlige Galicien og til det sydlige Andalusien. Fra de kendte områder Rioja, Ribera del Duero til de mindre kendte Toro og Campo de Borja. Det sker på Spansk Vinfestival 2017, der afholdes 15. og 16. september i Pressen, det gamle trykkerilokale under JP/Politikens hus i hjertet af København.

Her får du en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa. Vi gentager sidste års store succes med cava-bar, hvor der er mulighed for at smage sig frem til de bedste bobler.

Det er 9. år i træk, at Ekstra Bladet og DinVinGuide i samarbejde med den Spanske Ambassades handelsafdeling afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen.

Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret at disse kun udgør fortroppen af hvad, der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten samt et flot smageglas fra Spiegelau, som du må tage med hjem. Endvidere får du det seneste nummer af Danmarks nye vinmagasin DinVinGuide. Der er godt brød til at nulstille smagsløgene, samt mulighed for at købe lækre spanske anretninger. Det anbefales at købe billet til 'Spansk Vinfestival 2017' i forsalg, da flere af sessionerne forventes udsolgt.

En hel række udstillere har indtil videre meldt deres ankomst og listen opdateres løbende. Du kan blandt andet møde følgende:

ICEX Madrid, GOBI Vin, Laudrup Vin, d-wine, Mallorca Vine, DO Ribera del Duero, Spiegelau,  Vild med Cava, Hans Just, Coop, Protos, Holte Vinlager, Dansk Supermarked, Winetraveller, DO Rueda, Chorines, Compagniet, FiniVin og Wineandbarrels.com. Flere følger.


Fredag 15. september kl. 14.00 - 16.30 og kl. 17.30 - 20.00

Lørdag 16. september kl. 14.00 - 16.30 og kl. 17.30 - 20.00

PRESSEN, JP/Politikens Hus, Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Priser fra 200 kr. ekskl. billetgebyr

Studierabat fredag 15. september kl. 14.00-16.30 – kun 100 kr. Adgang med billet købt med studierabat, kræver fremvisning af gyldigt studiekort i indgangen.