Introduktion til den moderne gin

19/5 kl. 15.00-16.00 Pressen, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Gin smagning i forbindelse med Gin & Cocktail Festival 19. & 20. Maj. Denne billet giver også adgang til Gin & Cocktail Festival.

Kom til en introduktion til den moderne gin

Smag dig igennem tidens største gintrends og oplev nye sider af gin fredag 19. maj.

Tiden hvor gin bare var gin er for længst forbi. Den enebær-dominerede knastørre drik har fået en renæssance, der byder på et hav af smagsoplevelser. Vi skal bl.a. smage os igennem gin, der nytænker brugen af botanicals og smagskombinationer, flavoured gin og fadlagret gin. Der vil være mulighed for at smage de fire gin med to forskellige tonicvand fra Fever-Tree Tonic Water. Smagningen afsluttes med en gin & tonic cocktail. 


Der skal smages på:

• 4 x 2 cl. gin

• Silent Pool

• Copenhagen Distillery Oak Gin 

• Kew Organic Gin

• Buss 509 Elderflower Gin

• 2 x Fever-Tree Tonic Water 

• 1 Gin & Tonic Cocktail

Introduktionen afholdes af Iben Diamant. Iben er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet i mediebranchen. I dag bruger hun al sin tid på gin. Hun står bag bloggen WhyNotGin, afvikler masterclass’, holder foredrag, events, smagninger, pop up barer og workshops – alt sammen om gin. Iben er også forfatter til bestseller bogen Gin, Tonic & Tilbehør. En håndbog skrevet til den glade, men nysgerrige gin-drikker, der har mod på at opgradere den klassiske Gin & Tonic fra longdrink til cocktail. 


Fredag 19. maj kl. 15.00 - 16.00

JP/Politikens Hus, Salen, Vestergade 28-30, 1785 København V 

(Rundt om hjørnet fra Pressen hvor selve vinfestivalen afholdes)

Pris 350 kr. ekskl. billetgebyr. Billetten giver også adgang til Gin & Cocktail Festival.