MasterClass: Introduktion til Ribera del Duero

23.09.2016 16:30 Salen, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Kom til en helt speciel introduktion til et af Spaniens mest kendte vinområder.

Ribera del Duero ligger stort set midt imellem Madrid og den nordlige kyst i Spanien. Her bliver området gennemskåret af floden Duero. Klimaet er kontinentalt, men de højt beliggende vinmarker betyder, at modningssæsonen er kort sammenlignet med andre områder i Spanien. Det er tinto del país-druen (lokal variant af tempranillo) der dominerer, og i modsætning til i Rioja er der ikke her tradition for at blande druerne, selv om nogle få i de senere år er begyndt at blande en smule cabernet sauvignon, merlot og malbec i vinene.

Området er i dag anerkendt som et af Spaniens bedste og vigtigste vinområder. Det har især vinhuse som Vega Sicilia og Pingus vist og netop vinene fra disse huse er i dag blandt verdens mest anerkendte vine.

På denne unikke MasterClass vil der være mulighed for at få en introduktion til det spændende område. Det vil være teknisk direktør Agustin Alonso fra det lokale Consejo i Ribera del Duero, som vil præsentere området samt en række typiske vine. Der vil blive mulighed for at smage 7-8 forskellige vine både i den unge joven stil, men også i crianza og reserva stilen. 


Tema: MasterClass: Introduktion til Ribera del Duero

Dato: Fredag 23. september klokken 16:30-17:30

Sted: Salen, JP/Politikens Hus, Vestergade 28, 1785 København V. (Rundt om hjørnet fra Pressen, hvor selve vinfestivalen afholdes)

Pris: 200 kr. ekskl. billetgebyr. Denne billet giver også adgang til Spansk Vinfestival fredag kl. 14.00-16.30 eller 17.30-20.00.

Begrænset antal billetter