Kom til stor Rieslingsmagning

11/5 kl. 16:00-18:00 Skuespilhuset, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Det handler om vin i lyse farver, der prikker, inspirerer og smager af mere og boblende oplevelser, når der er fokus på riesling med mere i Skuespilhuset i København onsdag den 11. maj.

Tysklands nationale vinorganisation, Wines of Germany, inviterer 12 tyske vinproducenter til København til dette års Riesling & Co., der finder sted i foyeren i Skuespilhuset i København. Her kan du møde producenter fra så forskellige områder som Baden, Rheinhessen, Franken, Pfalz, Nahe og Württemberg.

Riesling er en aromatisk druesort, der for de fleste fremstår meget blomsteragtig, næsten parfumeret og med en høj syre. Den stammer oprindeligt fra Tyskland, hvor man har dyrket den siden det 11 århundrede og i Tyskland er det da også den mest benyttede drue. Men i dag finder man vine fra stort set hele verden på Riesling druen. Både tørre, halvsøde og søde hvidvine og endvidere en del mousserende vine. Druen modner sent og frembringer både vine, der skal drikkes unge og friske samt mere komplekse og koncentrerede vine med en utrolig evne til at ældes. Endvidere er den meget benyttet i dessertvine.

Det hele løber af stablen: Onsdag den 11. maj 2016 kl. 16.00-18.00 i foyeren i Skuespilhuset, Sankt Annæ Plads 36, 1250 København K.

Billetter koster 125 kr. ekskl. billetgebyr

Vi har et begrænset antal billetter, så skynd dig at booke din billet.